The_ßlacK_seA Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 32 Nerden : Riz€ / ÇaY€Li Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Penum Kuzu Perş. Şub. 19, 2009 4:08 pm | |
| Penum Kuzu Bir inşaat firmasına amele alınacaktır.Alınacak elamanları kalfa Cemalin seçmesi istenir.Adaylar kalabalıktır.Bu durumda cemal sınav yapmaya karar verir. -Pize 1kişi lazımdur.Pu nedenle sizu imtihan edecegum der.Bir ara gözü Temele takılır.Burnundan tanımıştır.Hemşerisini işe almak ister.Önce temeli sınava alır ve sorar. -Hemşerum söyle bakayum.Sana 3 kuzu verdim,sonra 2 kuzu daha verdim kaç kuzun oldu? Temel hemen cevap verir: - 6 tane oldi.Cemal biraz buzulur ama çaktırmaz. -Tabi bu soru biraz zor oldu biraz taha kolayunu sorayum.Sana 2 kuzu verdum,sonra 1 kuzu daha verdum kaç kuzun oldu? -4 tane oldi.Cemal sinirlenir.Ama hemşerisini işe almak ister. -Peçi 1 kuzu verdum,sonra 1 kuzu taha verdum kaç kuzun oldu? -3 oldi.Cemal iyice sinirlenir ve Temeli iyice döver. -Ulan hemşeru teyup işe almak istedum,sende tam salakmışsun.Ula sağa pir kuzu verirsem pir kuzun olur,iki kuzu verirsem iki kuzun olur anladunmi? -Olirmu der Temel. -Penum evde pir kuzu da kendumin var... | |
|
The_ßlacK_seA Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 32 Nerden : Riz€ / ÇaY€Li Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: OTeLci Perş. Şub. 19, 2009 4:09 pm | |
| Otelci Otelci Temel’in kapısını bir gece bir İspanyol asilzadesi çalmış. -Boş odanız var mı? -Kimsunuz? -Jose de Santana de Monte Cristo de Santa Cruzo. -Haa, pu kadar uşağu alacak yerum yok! | |
|